Online cursus Pad van de Sjamaan

Videolessen, meditaties en geschreven teksten leren je werken met het medicijnwiel. Ontdek het mystieke pad uit de Andes. Vergeet niet het speciale bonuspakket mee te bestellen.

Online cursus Pad van de Sjamaan

Andy P

Ben begonnen aan het pad van de Sjamaan, zeer duidelijk weergegeven, snel in antwoorden en vragen en hij geeft je niet alleen het gevoel dat je hem kent, maar ook dat hij jou kent.

Petrie Smulders

Mijn online kennismaking met Frank is nog maar kort geleden. Maar ik zie nu al veranderingen in mijn doen en laten, het uitvoeren, het observeren. Met het pad van de sjamaan ben ik nu volop bezig met mijn mesa en heb al enkele persoonlijke stenen gevonden. Ben zo blij dat ik hem ben tegengekomen in mijn leven.

Astrid Zethof

Wat een rust straalt er van hem uit. En niets moet en niets is fout...doe het op eigen tempo. Heerlijk. Zou eigelijk verplicht moeten worden op basisscholen

Jennifer Alkman

Geweldige meditaties en gedetailleerde uitleg over sjamanisme. Bovenal de meest geweldige manier om jezelf beter te leren kennen. Persoonlijk meesterschap zou de beste verklaring zijn voor deze reis.