Moeiteloos Manifesteren - 20 jaar jubileum actie

In slechts 3 stappen ben je verwijderd van je manifestatie. Ik maak het super simpel voor je. Je krijgt een volledige manifestatie formule, in tekst, in audio en in video zodat het manifesteren een makkie wordt en zonder dat je uren hoeft te investeren. Plus een uniek manifestatie experiment dat zelfs mij nog verwonderde (omdat het écht werkt, zelfs toen ik het half deed)

Moeiteloos Manifesteren - 20 jaar jubileum actie

Roeland

Fijn dit, om extra puntjes op de i te zetten. Toch weer wat nieuwe inzichten gekregen. En fijn om te realiseren dat ik dit dus helemaal zelf kan. De kunst van het omdraaien van belemmerende gedachten is iets wat ik nog verder zou willen oefenen. Dankjewel voor de inzichten.

David

Frank, enorm bedankt! Voor mij een waardevolle aanvulling op mijn pad. Vooral het besef dat ik mezelf geen druk hoef op te leggen bij het manifesteren. Het vertrouwen hebben is wederom een belangrijke richtingaanwijzer.

Marsha Lalaar

Dankjewel Frank voor jouw waardevolle meditaties en cursusaanbod. Ik heb net weer meegedaan aan een workshop, deze ging over Manifesteren. Verhelderend, duidelijke uitleg en altijd zo fijn om meer inzichten in mezelf te krijgen. Je hebt echt een fijne stem om naar te luisteren. En een warme, vrolijke uitstraling ;) Ik voel me echt op m'n gemak bij jou!

Dorien Piët

Het manifesteren is niet gelukt, maar wel een leuk experiment. Misschien is het niet gelukt omdat ik steeds heerlijk in slaap val bij de meditaties. Goed slapen is ook wat waard