Meditation Monday Abonnement

Ontvang iedere week op maandag om 06.00 uur een meditatie van circa 20-30 minuten in je mailbox. Doe 2x per week mee met meditatie tijdens de livestream op maandagochtend 10 uur en donderdagavond om 20 uur. Iedere week opzegbaar, dus zo vrij als een vogeltje.

Meditation Monday Abonnement

Jaap Koning

IK HEB MEER FOCUS EN OOK MEER ONTSPANNING IN MIJZELF" Mijn motivatie om te gaan mediteren begon met een slaapprobleem, naast een slechte focus en een gehaaste levensstijl. Ik pakte wel eens random een meditatie van het internet of las er boeken over maar het beklijfde niet en de motivatie om ermee door te gaan ontbrak. Ik mediteer nu veel vaker en wat het me heeft opgeleverd is meer bewustwording en inzichten over wie ik ben en waar mijn uitdagingen liggen. Ik heb meer focus en ook meer ontspanning in mijzelf.

Annemieke Zondervan

"WEG MET DIE SPANNING" Zojuist de meditatie Losgelaten gedaan. Ik waande mij aan het strand, heerlijk de wind flink langs mij heen voelen gaan. Als een fijne, frisse strandwandeling. Even een paar keer de schouders goed ophalen....en los....weg met die spanning.

Astrid Jongste

"OORDELEN VERVAGEN" Vanmorgen deed ik weer de bodyparts meditatie. Het boeiende was, net als maandagavond, dat in deze meditatie oordelen vervagen. Frustraties en oordelen over wie ik ben en hoe ik eruit zie, doen er ineens niet meer toe. Terwijl ik al zo lang als ik me kan herinneren mijn lichaam heb veroordeeld. Ik kon het niet meer loslaten. Het was een standaard gedachtenprogramma geworden. Thanks Frank, voor dit handvat voor verandering!