Meditation Monday Abonnement

Ontvang iedere week op maandag om 06.00 uur een meditatie van circa 20-30 minuten in je mailbox. Doe 2x per week mee met meditatie tijdens de livestream op maandagochtend 10 uur en donderdagavond om 20 uur. Iedere week opzegbaar, dus zo vrij als een vogeltje.

Meditation Monday Abonnement

Jaap Koning

IK HEB MEER FOCUS EN OOK MEER ONTSPANNING IN MIJZELF" Mijn motivatie om te gaan mediteren begon met een slaapprobleem, naast een slechte focus en een gehaaste levensstijl. Ik pakte wel eens random een meditatie van het internet of las er boeken over maar het beklijfde niet en de motivatie om ermee door te gaan ontbrak. Ik mediteer nu veel vaker en wat het me heeft opgeleverd is meer bewustwording en inzichten over wie ik ben en waar mijn uitdagingen liggen. Ik heb meer focus en ook meer ontspanning in mijzelf.

DJ Dahoe

Als iemand die nooit ergens lid van word moet ik zeggen dat mijn lidmaatschap voor de sessies van Frank Bruining mijn leven voor altijd positief heeft beïnvloed en daar ben ik voor eeuwig dankbaar voor 🙏🏼🧡

Wendy Beekman

De live meditaties op maandagochtend en donderdagavond vind ik erg fijn. Na de meditatie is er altijd nog gelegenheid tot het stellen van vragen.Als ik de live er niet bij kan zijn, doe ik het vaak een dag daarna. Rustige stem en altijd een mooie glimlach op zijn gezicht.

Joyce Puts

Wat een fijne energie heeft deze man. Hij neemt je mee in zijn super krachtige maar ook ontspannen meditaties. Transformerend of gewoon voor ontspanning. Heerlijk! Begonnen met Het Sjamanistisch Geheim en nu compleet lid, want alles is even mooi om te ontdekken. Ik ben fan!