Meditatietraining Stilte in Beweging

Leer binnen 3 dagen een meditatiemethode die je voor de rest van je leven met plezier doet, die je stress vermindert, je slaap verbetert en je gelukkiger maakt.

Meditatietraining Stilte in Beweging

Sheila Fokkens

Frank zorgt met zijn Stilte in Beweging methode dat ik diep in een meditatie kom. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ook zijn rustige uitleg en manier van spreken ervaar ik als zeer aangenaam. De site zit goed en overzichtelijk in elkaar. Frank heeft mijn leven tot nu toe verrijkt met zijn methodes! Dankbaar hiervoor??

Rit Koyen

De meditaties en alles wat Frank aanbiedt zijn een aanrader. Elke morgen start ik met zijn totaalmeditatie uit "Braeking the Habit" en de dag sluit ik af met een meditatie uit "Stilte in Beweging". Zijn stem en zijn begeleiding in de meditaties zijn super. Zijn boek "Ik kan alles dus jij ook" is ook een topper. Dankjewel Frank.

Maria T

Momenteel volg ik de Stilte meditaties, waarvan ik nu een webinar heb geluisterd. Frank is heel duidelijk en heeft een fijne rustige stem om naar te luisteren.

Marie-Rose Snykers

Frank straalt een diepe innerlijke rust uit, ik kijk steeds met plezier naar zijn webinars en meditaties die hij fantastisch leidt en waar ik me volledig kan ontspannen in dit jachtige leven. Dit is werkelijk een grote aanrader.