Membership Livestream Abonnement

Ontvang iedere week op maandag om 06.00 uur een meditatie van circa 20-30 minuten in je mailbox. Doe 1x per week mee met mediteren tijdens de livestream op maandagochtend 10 uur. Ontvang maandelijks een Masterclass en doe mee met de maandelijkse CoachCall

Membership Livestream Abonnement

Mark van der Aa

"BESTE WAT IK IN JAREN GEVOLGD HEB" Zo dankbaar voor deze wekelijkse begeleide meditaties via zoom. Ik hoef nergens heen en voel toch verbinding. Beste wat ik in jaren gevolgd heb en ben nog lang niet klaar.

Marjolein vd B.

"LIVE ONLINE SESSIE WAS EEN GEWELDIGE ERVARING" Het was een geweldige ervaring vanavond om zo'n live online meditatie sessie van Frank mee te maken. Inderdaad geheel anders dan andere meditaties/geleide meditaties. Het voelt intenser, alsof je dieper tot je kern/dichter bij je ziel komt.

Wendy Beekman

"ALTIJD EEN GLIMLACH OP ZIJN GEZICHT" De live meditaties op maandagochtend en donderdagavond vind ik erg fijn. Na de meditatie is er altijd nog gelegenheid tot het stellen van vragen. Als ik de live er niet bij kan zijn, doe ik het vaak een dag daarna. Rustige stem en altijd een mooie glimlach op zijn gezicht.

Lucianne Straus

"JE HOEFT NIET ZELF TE ZOEKEN" De meditaties zijn voor mij heel waardevol. Ben ook altijd benieuwd naar de nieuwe. Dat is het voordeel van het abonnement. Je hoeft zelf niet op zoek. Ik heb er veel aan en brengt me vooral mooie inzichten.